Creus que els sistemes econòmics s'aniran transformant cap a models més basats en l'intercanvi sense diners?

dilluns, 18 de febrer del 2013

Les obres a Lluïsos de Gracia obligaran a traslladar el Banc del Temps amb més usuaris de Barcelona



La reforma de l’edifici s’allargarà fins al 2014 coincidint amb els 10 anys de l’entitat d’intercanvis


El projecte s’aprova a l’Assemblea de Lluïsos de
Gracia amb el 95% de vots a favor.
Imatge cedida per Lluïsos de Gracia
El Banc del Temps de Gracia no podrà celebrar la seva primera dècada d’existència a l’edifici de Lluïsos. La reconstrucció afectarà tota la part interior del recinte per adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a l’accés, la funcionalitat o la seguretat, millorar el teatre, ampliar els espais i poder sostenir el continu creixement de socis i activitats que acull l’entitat.

Mentre es dugui a terme la reforma, totes les seccions de Lluïsos de Gracia s’hauran de traslladar per tal de poder continuar oferint els serveis. La mateixa entitat és qui s’ocupa de la tasca de reubicació de les diverses activitats i, per tant, serà qui buscarà un nou local pel Banc del
Temps de Gracia. De moment, s’ha obert la pàgina web Tots construïm Lluïsos on s’explica i es pot seguir el projecte i també es recullen les opinions i idees dels socis.

L’ última ampliació del recinte es va dur a terme fa 50 anys i ha permès l’expansió de l’entitat fins al moment actual. El Banc del Temps de Gracia és també dels més actius de la ciutat, amb més de 200 socis, una àmplia llista d’intercanvis i una llarga experiència tant a nivell local com també amb relacions amb Bancs del Temps de fora l’Estat espanyol. Per aquest motiu, s’ha convertit en un referent pel funcionament dels projectes més novells.

Marta Curull Sentís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada