Creus que els sistemes econòmics s'aniran transformant cap a models més basats en l'intercanvi sense diners?

dilluns, 11 de febrer del 2013

L’Associació Salut i Família oferirà visites guiades per diversos parcs barcelonins

El projecte arrencarà al mes de març i està dirigit a tots els usuaris dels Bancs del temps catalans que coordina l’entitat

Les entrades les va pagar l'Associació, aconseguides a bon preu gràcies a la seva participació en el programa Apropa Cultura.
Salut i Família també organitza sortides trimestrals a l’Auditori per assistir a concerts de música clàssica, dins del programa Apropa Cultura, i altres visites culturals al Museu blau o al Jardí Botànic. Imatge realitzada per questiodetemps, en col·laboració tècnica amb l’Associació.
El programa s’inicia aquest any i començarà amb una ruta pel Roserar de Cervantes el dia 22 de març. També està prevista una visita al Laberint d’Horta el dia 8 de maig que encara està pendent de confirmació.

Les sortides seran gratuïtes per a tots aquells usuaris que decideixin inscriure’s, tot i que el grup d’assistents serà limitat. Només podran accedir-hi 25 usuaris escollits per ordre d’inscripció, i tindran privilegi aquells membres dels Bancs del temps de la xarxa de Salut i Família que s’apuntin a una excursió per primer cop.

La coordinadora de la Xarxa de Bancs del Temps de l’entitat, Josefina Altés, ressalta la importància "d’aquest tipus d’activitats de dinamització que afavoreixen la coneixença entre usuaris de Bancs del Temps de diversos indrets”.


L’Associació Salut i Família està inscrita des de fa pocs dies a l’espai Fàbrica del Sol, un equipament per a l’educació ambiental promogut per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Futur Sostenible. El programa convida a entitats i interessats en el medi ambient a jornades gratuïtes relacionades amb les Ciències naturals. Una oportunitat per fomentar l'intercanvi d'experiències a partir del contacte amb la natura que l'Associació no vol deixar escapar. Per aquest motiu participarà trimestralment en l’espai municipal anomenat “L’art de visitar un jardí” que conduirà les sortides.



Mar Fayos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada