Creus que els sistemes econòmics s'aniran transformant cap a models més basats en l'intercanvi sense diners?

dimecres, 30 de gener del 2013

L’Associació pel desenvolupament dels Bancs del Temps es presentarà el 21 de març

L’espai cedit per l’entitat Attac acordem acollirà la jornada, que començarà a les 19h



S'hi anuncià la data i els detalls de l'acte d'innauguració, així com les millores en el repartiment de tasques i l'ampliació de l'apartitat digital "wiki" de l'entitat.
La mesura ha estat anunciada durant la reunió de coordinació de l’entitat del mes de gener.
Imatge cedida per l’associació ADBdT.

L’esdeveniment inaugural constarà d’una xerrada divulgativa dirigida a membres dels diversos Bancs del temps. També inclourà un col·loqui final amenitzat amb un pica-pica casolà preparat pels integrants de l’Associació.

Els socis i col·laboradors han acordat convidar-hi els assistents de l’Espai de trobada d’Intercanvis 2012  i els membres de l’Espai de moneda solidària amb els que van coincidir a la inauguració de la fàbrica Fabra & Coats el passat 29 de setembre. Totes associacions sense ànim de lucre que comparteixen una mateixa filosofia vital: la de fer intercanvis a cost zero.

Un equip de treball temporal format per dos socis s’encarregarà d’organitzar l’esdeveniment. Caldrà fer un cartell i crear un entramat potent de contactes procurant gastar el mínim de diners possible, dins de la Xarxa d’economia solidària. Tots els membres i representants dels 14 Bancs del Temps de Barcelona hi estaran convidats, tot i que l’iniciativa no està vinculada a cap entitat en particular, ni tampoc a l’Associació Salut i Família finançada principalment per l’Administració pública.


Mar Fayos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada